Artist Name: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Song Title: # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y ZArgjend - Loti I Verber ft. Flori Lloga Lyrics

Vetem te dua (2x)

Dikur premtova
se si diellin te ta sjell
ne syte e tu
se per ty cdo gje e blej
se kursej
te dhuroj dhe shpirtin tim

vetem te dua

Asgje sme intereson
mund ta mesoj
se te dua nuk kam faj
jo sgaboj, kete e di
dhe e kuptoj

Smund te harroj
jam dhe sjam une ndonjehere
dhe sme shikon
une te dua gjithesesi
do jesh ti, me mjafton
dhe pse se di

Zotit i fola
dhe ju luta sa nje jete
me lote ne sy
ta shikosh ti kete dite
perseri, pa erresire
pa lote ne sy

(refreni)(2x)
Lote kam une e qaj per ty
ste takon qe te qash ti
Lotin ty sta prek njeri
dhe pse une vuaj, bukurine tende
i pergjerohem, cdo perendie
drite e syve si nje diell
per ty do ta sjell

Dikur premtova
se si diellin te ta sjell
ne syte e tu
se per ty cdo gje e blej
se kursej
te dhuroj dhe shpirtin tim

Vetem te dua

Asgje sme intereson
mund ta mesoj
se te dua nuk kam faj
jo sgaboj, kete e di
dhe e kuptoj

Smund te harroj
jam dhe sjam une ndonjehere
dhe sme shikon
une te dua gjithesesi
do jesh ti, me mjafton
dhe pse se di

Zotit i fola
dhe ju luta sa nje jete
me lote ne sy
ta shikosh ti kete dite
perseri, pa erresire
pa lote ne sy

(refreni)(3x)
Lote kam une e qaj per ty
ste takon qe te qash ti
Lotin ty sta prek njeri
dhe pse une vuaj, bukurine tende
i pergjerohem, cdo perendie
drite e syve si nje diell
per ty do ta sjellArgjend lyrics